Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πρωτόκολλο τιμής για το Εφετείο Κρήτης

Σε μια τόσο δύσκολη για τη χώρα μας χρονική περίοδο υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας η ίδρυση δεύτερης έδρας Εφετείου στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να διχαστεί ο περήφανος λαός της Κρήτης. Για το συγκεκριμένο θέμα, επιβαλλόταν και το ξαναλέμε, προς χάρη του δημοσίου συμφέροντος και της ενότητας του Κρητικού λαού, να πάγωνε, τουλάχιστον η υπόθεση. Αυτή ήταν και είναι η θέση μας διατηρώντας τον θεσμικό ρόλο του πολιτευτή… Δεν είναι δυνατόν να  γίνονται προκλητικές δηλώσεις από έμπειρους πολιτικούς σαν τον κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη που χρησιμοποίησε τις φράσεις  “λιοντάρια και κότες” εννοώντας ότι την ώρα που υπέγραφαν όλοι το πρωτόκολλο τιμής ήταν λιοντάρια και τώρα που ήρθε η ώρα να το τηρήσουν αποδεικνύονται “κότες” που δεν σέβονται τις υπογραφές τους. Ο ιστορικός του μέλλοντος θ’ αποφανθεί όπως και ο λαός στην ώρα του. 

  

Παραθέτουμε τη δήλωση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη που δημοσιεύθηκε στα “Χανιώτικα νέα” της Τρίτης 22 Μαρτίου 2011, σελίδα 7 ως εξής: 

 «Τη Δευτέρα το πρωί θα βρίσκομαι έξω από το γραφείο του προέδρου της Βουλής, περιμένοντας και τους υπόλοιπους συναδέλφους μου να κάνουμε εκείνο για το οποίο έχουμε δώσει τον λόγο της τιμής μας πριν από κάποια χρόνια. Τι ήταν αυτό; Παραίτηση. Δεν νομίζω ότι έχει περάσει τόσος πολύς χρόνος που να μας έχει μετατρέψει από λιοντάρια που ήμασταν το 2001 και το 2004 ή το 2005, να έχουμε μετατραπεί σε κότες. Διότι σε αυτό θα έχουμε μετατραπεί».

 


Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com