Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Παλαιά αυτοκίνητα σε αγώνα…ταχύτητας στα Χανιά

 
Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης διοργάνωσε με επιτυχία σήμερα Κυριακή 22 Απριλίου 2012 για 4η συνεχή χρονιά μετά το 1971 την αναβίωση του Ιστορικού Σιρκουί Χανίων με την συμετοχή αρκετών οχημάτων που ενθουσίασαν τους πολυπληθείς φίλους που λατρεύουν τις αντίκες.


Μεταξύ αυτών οι Βασίλης Μπαριωτάκης και Γιάννης Βανδουλάκης, που είπαν: “Είχα κι εγώ ένα παλιό αυτοκίνητο αλλά επειδή δεν είχα την οικονομική δυνατότητα  να το επισκευάσω για να γίνει αντίκα, το δώρησα σ’ έναν φίλο μέλος του Συλλόγου και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο να το καμαρώνω…” επεσήμανε ο Βασίλης Μπαριωτάκης, ενώ ο Γιάννης Βανδουλάκης υπογράμμισε: “Είχα ασχοληθεί παλαιότερα με τα παλαιά αυτοκίνητα, αλλά τώρα λόγω κρίσης σταμάτησα. Εξακολουθώ, όμως, να παρακολουθώ και να μου αρέσουν οι εκθέσεις και οι αγώνες που κάνουν όπως σήμερα. Με μικρά αεροπλάνα πετάω ακόμα αλλά έτσι που πάμε θα σταματήσω και από εκεί…”.

 

 Χανιώτικα νέα 24 Απριλίου 2012 σελίδα 29.

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com