Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο … καταλληλότερος και ο απαράδεκτος με μισθό βουλευτών!

 
Οι δυο πρώην πρωθυπουργοί Κωνσταντίνος Καραμανλής και Γεώργιος Παπανδρέου  που τίναξαν στον αέρα την οικονομία του κράτους όσο ποτέ κανένας άλλος προκάτοχος τους εξακολουθούν να είναι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Τα όσα διαδραματίζονται σε βάρος του λαού όπως και η παγκόσμια δυσφήμιση της χώρας δεν τους ενδιαφέρει. Κι ενώ οι δύο αυτοί κύριοι μαζί με πολλούς άλλους έπρεπε να είναι έγκλειστοι στις φυλακές, δεν αποκλείεται να τους δούμε ξανά υποψήφιους στις επόμενες εκλογές ως διεκδικητές, δυστυχώς, δύο εκ των 300 εδρών αντί του ελαχίστου των 200 που προβλέπει η νομοθεσία η οποία έπρεπε να είχε καθιερωθεί από την αρχή.   Έτσι, λοιπόν, με το… άτιμο ρουσφέτι παράνομων διορισμών και συναλλαγών ενδέχεται να τους… καμαρώνουμε ακόμα για πολλά χρόνια!

 

 
Εδώ θα διαβάσετε συνεντεύξεις μας: 

https://eparxiakofos.gr/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com