Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Οργασμός από έργα ανάπλασης με πεζοδρομήσεις στην Παλιά πόλη στα Χανιά

 


 
Σ’ ένα απέραντο εργοτάξιο έχει μεταμορφωθεί όλη η περιοχή πέριξ της Ιεράς Μητρόπολης στην Παλιά πόλη με αναπλάσεις οδών στα υπό κατασκευή άνετα για περίπατο πανέμορφα πεζοδρόμια. Από την μετάβαση μας στις οδούς Χρυσάνθου Επισκόπου, Τσουδερών και Μουσούρων καταγράψαμε  ενδεικτικά ορισμένες δηλώσεις από επαγγελματίες και διερχομένους.  Όσοι ρωτήθηκαν απάντησαν θετικά στο ερώτημα, υπογραμμίζοντας στο ίδιο περίπου μήκος κύματος ότι είναι σύμφωνοι στο πρόγραμμα που υλοποιείται. Επεσήμαναν, όμως, ότι πρέπει να συντομεύει η ολοκλήρωση των έργων ούτως ώστε τα οφέλη που θα έχει ο επαγγελματικός κόσμος να καλύψουν τη ζημιά που έχουν υποστεί από την καθυστερημένη έναρξη των εργασιών.

 
Το ρεπορτάζ θα το δείτε και στα Χανιώτικα νέα: 

https://eparxiakofos.gr/%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5/

 


 Γεώργιος Γιαννουλάκης, διερχόμενος: “Ασφαλώς και θα είναι πολύ πιο καλύτερα έτσι αλλά η κάθε εργασία θέλει και την κατάλληλη ώρα της. Άργησαν τα έργα και μπήκαμε στο Καλοκαίρι…”

 


 Ιωάννα Μπαλίκου Ντερμανάκη, επαγγελματίας στην οδό Μουσούρων: “Η πεζοδρόμηση πιστεύω ότι θα κάνει καλό μελλοντικά, αυτή τη στιγμή έχει κάνει κακό και πρέπει να τελειώσουν οι εργασίες το συντομότερο”. 

 

 

Παύλος Λουράκης, επαγγελματίας στην  οδό Τσουδερών: “Ευπρόσδεκτες οι εργασίες από όλα νομίζω τα καταστήματα και θα βοηθήσει την εμπορική κίνηση”.

 

 


 Παναγιώτα Τζανίδου, διερχόμενη: “ Πολύ ωραίες είναι αυτές οι τεχνικές μετατροπές σε οδούς εδώ στην παλιά πολή. Να μην κυκλοφορούν μηχανάκια και αυτοκίνητα”.

 

 

 Νίκος Τζαμπαζάκης, επαγγελματίας στην οδό Χρυσάνθου Επισκόπου: “Θετικά βλέπω την πεζοδρόμηση αλλά έπρεπε να είχε ήδη περατωθεί”.

 

 

 Νικόλαος και Αρετή Μαροπάκη, επαγγελματίες στην οδό Χρυσάνθου Επισκόπου: “ Εχουμε ζαχαροπλαστείο και πρέπει να εξυπηρετούμε κάποιες ώρες πελάτες μας ειδικά το πρωί της Kυριακής που είναι τα μνημόσυνα και πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ούτως ώστε να μην χρειαστεί να μετακομίσουμε. Τα έργα ασφαλώς είναι πολύ καλά, αλλά καθυστερούν και πρέπει να συντομεύουν…”. 

 

 


 Σταύρος Μουτάντζης και Γιάννης Μελάχρης, συνέταιροι στην οδό Χρυσάνθου Επισκόπου:  “Η πεζοδρόμηση φυσικά θα μας φέρει περισσότερο κόσμο αλλά θέλει λίγο προσοχή στον ευπρεπισμό της, δηλαδή να βάλουν λουλούδια, παγκάκια και πάνω απ’ όλα σεβασμό στο περιβάλλον”.

 

Νικόλαος Μπουρουλίτης, επαγγελματίας στην Χρυσάνθου Επισκόπου: “ Φέραμε τα μεταξωτά Σουφίου  τώρα τελευταία στην πόλη σας  η οποία είναι πανέμορφη και με τα έργα αυτά θα γίνει ακόμα πιο ελκυστική. Αν θέλεις να έχεις μια σύγχρονη πόλη, μια έξυπνη πόλη, μια πόλη που να περπατάει ο πεζός, να μπορεί να βρίσκει ότι θέλει, πρέπει να είναι όλα πεζοδρομημένα”. 

 

 

Η διαφήμισή σας στο Επαρχιακό φως είναι με πολύ φθηνό ετήσιο τιμολόγιο, συμφέρει και αποδίδει.

https://eparxiakofos.gr/%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%86%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%B9/ 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com