Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Οι Σύριοι της Κρήτης διαδηλώνουν κατά του Ασσάντ

 
Διαμαρτυρία Σύριων που ζουν και εργάζονται σε όλη την Κρήτη κατά του πρόεδρου της Συρίας Bashar al-Assad πραγματοποιούν σήμερα, Παρασκευή βράδυ 16 Δεκεμβρίου 2011 και είναι σε εξέλιξη μέχρι και αυτή την ώρα 8.20’ στη Δημοτική Αγορά Χανίων. “ Εμείς αγαπάμε την Συρία και δουλεύουμε όλοι γι’ αυτή, κανένας για τον εαυτό του. Απόψε είναι μαζί με τους Σύριους και Άραβες που ζουν στα Χανιά και άλλοι πατριώτες μας από το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και το Λασίθι. Εμείς θέλουμε την ελευθερία, τη δημοκρατία, θέλουμε να διώξουμε τον δικτάτορα τον Ασσάντ που τον έχουμε 40 χρόνια. Είχαμε τον πατέρα του 30 χρόνια και αυτόν 10 χρόνια και αυτός μας σκοτώνει. Θέλουμε τη δημοκρατία στη Συρία. Η Συρία είναι για όλους “,  δήλωσαν στα Μ.Μ.Ε. εκπρόσωποι της ομάδας πρωτοβουλίας.

Ένα σχόλιο

  1. Demetrios Hadjinicolaou

    Ἔ, βέβαια! Μόνο οἱ δικοί μας ἔκαναν «ἀντίστασι» κατὰ τῆς χούντας ἀπὸ τὴν … Σουηδία;

    Υ/Γ: Τὸ δικαίωμα τοῦ συναθροίζεσθαι ἔχουν μόνον Ἕλληνες πολῖτες. Οἱ παραπάνω Σύροι πῆραν ἑλληνικὴ ἰθαγένεια; (Ἐλπίζω πὼς ὄχι.)

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com