Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ στην κοπή της βασιλόπιτας βροντοφώναξαν: “Οχι” άλλες θυσίες

Με πολύ διάθεση και αψηφώντας τις δυσκολίες από την οικονομική κρίση, που βιώνουν οι απόμαχοι της εργασιακής ζωής, το βράδυ του Σαββάτου γέμισαν το κέντρο διασκέδασης «Κανάρια» στο κάλεσμα του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης για την κοπή της βασιλόπιτας του 2011. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πολιτικές Αρχές της πόλης αλλά και βουλευτές, καθώς επίσης εκπρόσωποι άλλων Φορέων και Συλλόγων.

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης μίλησε στα «Χ.Ν.» ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Χανίων, κ. Ηρακλής Αναγνωστόπουλος επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Δεν μπορούμε να δεχτούμε κι άλλες θυσίες με αυτή την οικονομική κρίση που ξέσπασε σε βάρος των μικροσυνταξιούχων και των φτωχών ανθρώπων, ενώ αυτοί που ευθύνονται για την όλη θλιβερή εικόνα της πατρίδας μας να μένουν ατιμώρητοι και τα κλεμμένα που άρπαξαν να παραμένουν δικά τους αντί να τους τα κατασχέσουν για να επιστέψουν στο ελληνικό δημόσιο. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δεν θα το βάλλουμε κάτω. Θ’ αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο και όχι αυτό που ζούμε σήμερα. Αυτό είναι το μήνυμα των συνταξιούχων από τα Χανιά, το οποίο θα απευθύνω με τον χαιρετισμό μου απόψε…”  

Σύντομους χαιρετισμούς συμπαράστασης απηύθυναν στη συνέχεια ο παπά Γιώργης, εφημέριος της Ενορίας Αγίας Μαρίνας, που ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ο βουλευτής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, η βουλευτής κα Λίτσα Κουρουπάκη, ο δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης κ.ά.


 

 



Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com