Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Οι απανταχού ευρισκόμενοι Έλληνες της διασποράς στο πλευρό της Ελλάδας

 


Πάνω στην πιο άσχημη περίοδο για το λαό της πιο όμορφης χώρας από γεωγραφικής θέσης στον κόσμο, την Ελλάδα, θα γίνει το… θαύμα με πρωτοβουλία φλογερών Ελλήνων πατριωτών, που με τις ενέργειες τους θέλουν να σώσουν τη χώρα από την καταστροφή. Μπράβο τους, χίλια μπράβο και ευχαριστίες στους μπροστάρηδες και σε όλους όσοι γίνουν αποδέκτες και αρωγοί αυτής της σωτήριας προσπάθειας.  Την ευχάριστη είδηση την πληροφορηθήκαμε από τα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. και την μεταφέρουμε ως εξής:  Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Creta φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της οργάνωσης «End National Dedt», κ. Μανώλης Λαμπράκης. Ο επικεφαλής της ομογενειακής οργάνωσης που έχει δημιουργηθεί εδώ και δύο χρόνια από Έλληνες της διασποράς, με σκοπό την… αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους, δηλώνει πως οι Έλληνες της ομογένειας είναι έτοιμοι να …εξαγοράσουν όλο το δημόσιο χρέος της χώρας”.

Δεν θα έρθει, λοιπόν, ο κατακλυσμός και η πτώχευση ύστερα από αυτή την σημαντική εθνικής σημασίας κίνηση, αλλά, εδώ στο σημείο αυτό πρέπει να τεθούν και ορισμένοι όροι, όπως: 

1.      Να μην πολιτευτούν ξανά  πολιτικοί που θήτευσαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έχοντας συμπληρώσει μέχρι τις επόμενες εκλογές δώδεκα χρόνια Κοινοβουλευτικής θητείας.

 2.      Να εκλείψει γενικά  ο αναχρονισμός της δημόσιας διοίκησης με κατάργηση και αντικατάσταση π.χ., της Νομοθεσίας που αφορά τα Κρατικά οχήματα. 

3.      Να ψηφιστεί ένα μεικτό και απλό εκλογικό σύστημα κατανοητό στους εκλογείς.  

 

 
Το πρώτο τεύχος από το συλλεκτικό μας λεύκωμα με παλιά και νέα ρεπορτάζ που έχουν δημοσιευθεί στα Χανιώτικα νέα θα το δείτε εδώ: 

https://eparxiakofos.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%83-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BB%CE%B5%CF%8D/ 

 
https://eparxiakofos.gr/%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%86%CF%89/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com