Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μια γλυκιά βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περιβολίων Χανίων με το διαγωνισμό γλυκού κουταλιού!

 

Ιδιαίτερα «γλυκό» το Κυριακάτικο βράδυ που έζησαν αρκετοί φίλοι του γλυκού κουταλιού με την πρωτοφανή προσέλευσή τους στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πολυπλάνο» στα Περβόλια Χανίων μέσα στο ιδιόκτητο πάρκο του Συλλόγου και όχι μόνο, αφού ο κόσμος ήταν αρκετός με αποτέλεσμα να τοποθετηθούν καρέκλες κατά μήκος του οδοστρώματος. Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ευχαρίστησε τον κόσμο που τους τίμησε, καθώς επίσης όσες και όσους διαγωνίστηκαν, αλλά και το προσωπικό της Τροχαίας που συνέβαλε στην τήρηση της κυκλοφορίας καθώς επίσης και τα Μ.Μ.Ε. Στην εκδήλωση, παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Χανίων κ. Δημήτριος Λειψάκης, ο παπά Γιάννης Σαριδάκης εφημέριος της Ενορίας Αγίας Παρασκευής Περιβολίων, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ανδρέα Γιοβάνογλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Φραγκεδάκης κ.α.  Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, κυρίες του Συλλόγου κερνούσαν τους επισκέπτες γλυκό του κουταλιού μαζί με τσικουδιά και ξηρούς καρπούς. “Το κέφι και η χαρά του κόσμου δεν περιγράφεται”, μας είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Μανιαδάκης για να συνεχίσει, υπογραμμίζοντας τα εξής: “Είναι ο πρώτος μας διαγωνισμός αυτός με το γλυκό κουταλιού σταφύλι και συμμετέχουν 31 γυναίκες και 2 άνδρες. Γευσιγνώστες στον διαγωνισμό είναι η κα Πολύμνια Παπαδάκη, ο κ. Γεώργιος Μακρής και ο κ. Μιχάλης Τσουρουνάκης, που θα δώσουν έμφαση στο χρώμα, το δέσιμο και τη γεύση μα και το άρωμα του κάθε γλυκού”.

Οι τρεις νικήτριες που αναδείχθηκαν στο τέλος της βραδιάς – όπως μας πληροφόρησαν – είναι: Με Α’  βραβείο, κα Φανή Μιχαηλίδη, που έλαβε ένα σερβίτσιο του γλυκού. Β’ βραβείο,  κα Σοφία Καπετανάκη που πήρε το βιβλίο μαγειρικής «Τσελεμεντέ» και Γ’ βραβείο  κα Ειρήνη Κωνσταντινίδη με δώρο ένα θαυμάσιο βιβλίο για τη Μικρά Ασία.

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com