Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Λιμνοδεξαμενές στους δρόμους και άλλα μικρά σχόλια…


Οι έντονες βροχές προκάλεσαν πολλά προβλήματα στο κυκλοφοριακό, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τη μεγάλη σε μήκος … λίμνη που φωτογραφίσαμε στο ύψος του Πύργου Ψηλονέρου. Με αφορμή αυτή την κατάσταση να δούνε το πρόβλημα οι αρμόδιοι και σε άλλα παρόμοια σημεία του οδικού δικτύου. Τα νερά επιβάλετε να έχουν κλίση διαφυγής..  


 

 

Χωρίς ρεύμα χωριά της Κισάμου


Για αδικαιολόγητη πολύωρη καθυστέρηση επισκευής βλάβης του δικτύου της ΔΕΗ κάνει λόγο στα Τοπόλια ο ιδιοκτήτης μικρής αγοράς και Τύπου, Απόστολος Παπαδογιαννάκης, υπογραμμίζοντας ότι: “Λίγα λεπτά μετά από τα μεσάνυκτα κόπηκε το ρεύμα στο χωριό και όπως έμαθα σε όλη την περιοχή για να έρθει για λίγο μετά τις 7 το πρωί και να διακοπεί πάλι μέχρι της 10. Εντάξει ο καιρός το καταλαβαίνω είναι άσχημος, αλλά για την κάθε βλάβη οφείλει η ΔΕΗ να γνωρίζει τον τόπο που έχει συμβεί για να επεμβαίνει άμεσα…”.  

 

Είναι υπευθυνότητα οδηγού αυτή;


Κατά την είσοδο του φορτηγού στην παλιά εθνική οδό προχθές στις 10 π.μ., στο ύψος του Σταλού, έπεσαν αρκετές λάσπες στο οδόστρωμα.  Η φωτογραφία που τραβήξαμε δείχνει το φορτηγό να συνεχίζει την πορεία του μεταφέροντας λασποχώματα με ανοικτή την πόρτα της καρότσας, η οποία διακρίνεται στο πλάι του παραπετάματος να είναι ασφαλισμένη..

 

Χανιώτικα νέα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com