Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κοινωνικές δράσεις από Γερμανούς Στρατιωτικούς σε Σχολεία και Ιδρύματα των Χανίων

 

Με καλή θέληση, κυρίαρχο στοιχείo ανθρωπιάς και φιλότιμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε αίθουσα ομιλιών του Πεδίου Βολής Κρήτης εκδήλωση με πρωταγωνιστές στρατιωτικούς από τη Γερμανία, που συμμετέχουν σε δραστηριότητες της προαναφερομένης Μονάδας προσφέροντας με δικές τους δαπάνες δώρα σε Σχολεία και Ιδρύματα των Χανίων.  

Σημείωση: Το ρεπορτάζ θα δημοσιευθεί αύριο στα Χανιώτικα νέα και θ’ αναρτηθεί κι εδώ.

 

Οι Γερμανοί ανώτατοι αξιωματικοί Ρολφ Βerger (Κάτω)  και Ράλφ Χέσμαν (πάνω) κατά τον χαιρετισμό τους. Ο αντισυνταγματάρχης Berger κάνει μια σύντομη αναδρομή στην παρουσία των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Κρήτη και την ανάλυση των δράσεων που έχουν αναλάβει (Αιμοδοσία και δωρεές). Εμπνευστής των δράσεων είναι ο αντισυνταγματάρχης Hessman ο οποίος αναλύει πως γεννήθηκε και υλοποιήθηκε η ιδέα των δωρεών.

 

 

 

Στιγμιότυπα από την αίθουσα ομιλιών.

 

Τα παιδάκια του 2ου νηπιαγωγείου Χανίων απολαμβάνουν τα δώρα τους.

 

 


Θωμάς Παναγιώτου, Σχολάρχης Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης: “ Ήρθαμε σήμερα εδώ στο Πεδίο Βολής όπου μας κάλεσαν με άλλα Σχολεία και Ιδρύματα για να πάρουμε κι εμείς τα δώρα μας από τη μεταξύ των γερμανών στρατιωτών συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά τους. Είναι μια πολύ καλή, αδερφική συμπεριφορά αυτή και τους ευχαριστούμε”.

 


Θηρεσία Κατσιφαράκη διευθύντρια του 2ου ολοήμερου κολεγιακού νηπιαγωγείου Χανίων: “Μετά από πρόταση που μας έγινε από το Πεδίο Βολής αποδεχτήκαμε την ευγενική χειρονομία των Γερμανών στρατιωτικών ζητώντας τους υλικά για γραφική ύλη που θα χρησιμοποιήσουν όλα τα παιδιά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τους ευχαριστούμε πολύ…”.

 


Ζαχαρένια Αναστασάκη Παπαδάκη εκπρόσωπος του Ιδρύματος Αγίου Νεκταρίου: “ Είχαμε σήμερα τη χαρά να μας καλέσουν εδώ και να μας ανακοινώσουν ότι οι Γερμανοί στρατιωτικοί θα μας δώσουν μια σεβαστή ποσότητα πετρελαίου για τη θέρμανση των παιδιών του Ιδρύματος. Για την απόφασή τους αυτή εκφράζουμε εγκάρδιες ευχαριστίες και ευχόμαστε οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες και ο Άγιος Νεκτάριος που γιορτάζει σήμερα να τους προστατεύουν”.

 Ο ταγματάρχης Εμμανουήλ Μυστράκης υπεύθυνος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων με τον   διοικητή του Πεδίου Βολής Κρήτης Ταξίαρχο Ιπποκράτη Δασκαλάκη.

 Ο υπεύθυνος για τη συλλογή των χρημάτων παραδίδει επιταγή για αγορά εξοπλισμού στο Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών.

 Ο υποδιοικητής της Μονάδας υποστήριξης παραδίδει επιταγή και υλικά στη Γραμματέα εκπρόσωπο του Ιδρύματος Αγίου Νεκταρίου.

 Ο επικεφαλής των Δυνάμεων υποστήριξης και εμπνευστής του προγράμματος παραδίδει επιταγή στον Διευθυντή της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης.

Ο αντισυνταγματάρχης Hessman, ο ταγματάρχης Εμμανουήλ Μυστράκης αξιωματικός του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων που υποστήριξε τις δράσεις από πλευράς Πεδίου Βολής Κρήτης, η Θηρεσία Κατσιφαράκη διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου Χανίων με μια  δασκάλα της μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

 

Το βιβλίο του πρώην… εκσυγχρονιστή πρωθυπουργού!!!

https://eparxiakofos.gr/%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF/

Πλάνα από τη βιντεοσκόπηση θα δείτε εδώ: 

https://eparxiakofos.gr/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com