Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Καταξιωμένοι συνεργάτες και δημοσιογράφοι στα «Χ.Ν.» σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο. Για Τσοχατζόπουλο και Τζήμερο ο λόγος!

 

 
Εμείς απλά, συγχαίρουμε τους επαγγελματίες, αλλά και συναδέλφους συνεργάτες δημοσιογράφους για την ευθύτητα των απόψεων τους, όπως και την εφημερίδα, η οποία, επισημαίνουμε για όσους δεν το γνωρίζουν, ότι είναι μια από τις καλύτερες ημερήσιες επαρχιακές εφημερίδες της χώρας.

 

 

Από τα Χανιώτικα νέα σήμερα Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 σελίδα 2. 

 

 
Για τον κ. Τζήμερο η ενημέρωση ενός αγώνα σπάνιου για τον οποίο μπορεί να μάθει περισσότερα διαβάζοντας με προσοχή την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση ή ακόμα και να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας για να τον ενημερώσουμε σχετικά με τη μεγαλύτερη διαχρονική απάτη σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος η οποία συνεχίζεται και σήμερα..

https://eparxiakofos.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7-%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF/ 

 

 

Η πρώτη σε κυκλοφορία ημερήσια εφημερίδα του Νομού Χανίων και της Κρήτης.

 http://www.haniotika-nea.gr

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com