Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

“Δώστε και σώστε την πατρίδα”

Η μεσαία τάξη και η φτωχολογιά δεν μπορούν να δώσουν περισσότερα απ’ όσα – δίχως τη θέλησή τους – έδωσαν κι έρχονται νέα χαράτσια. Μεγάλη ελπίδα για την πατρίδα αποτελούν, πλέον, οι Έλληνες εφοπλιστές και βιομήχανοι ώστε να τελειώσει με επιτυχία το ακροβατικό περπάτημα που κάνει πάνω σε τεντωμένο σχοινί…, από καιρό η χώρα μας. Όλα τα προβλήματα όσο δύσκολα και να είναι έχουν λύσεις. Στην ανάγκη, να μειώσουν κατά  50% τις μισθοδοσίες των πολιτικών συντάξεων και κατά 30% τουλάχιστον τους μισθούς τους οι αιρετοί άρχοντες του κοινοβουλίου, οι οποίοι, επαναλαμβάνουμε, επιβάλλεται να κατέβουν στους 200. Άλλωστε, σύμφωνα με το ισχύον Σύνταγμα μπορεί να λειτουργήσει η Βουλή με αυτόν τον αριθμό ως ελάχιστη κοινοβουλευτική δύναμη. Τα διαχρονικά λάθη, οι παραλείψεις και τα κομματικά ρουσφέτια όλων όσοι κυβέρνησαν τη χώρα ή θήτευσαν στο κοινοβούλιο, ζώντες και μακαριστοί σήμερα, έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμνού!



 

 

 


Η πρώτη σε κυκλοφορία ημερήσια εφημερίδα του Νομού Χανίων.

 

 

Σχόλια

  1. Ιωάννα Μελάκη σχολίασε:

    April 2nd, 2011 at 19:12

    κ.Κάκανε με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη, ειδικά στο βόλεμα και στο ξεβόλεμα κάποιων, που έχουν πιάσει την θεσούλα του ” Άρχοντα” μόνο και μόνο για να αμείβονται, και να έχουν αποίκους. Υπάρχουν “λάθη” από τους θεσμοθέτες τάχα “υπηρέτες μας”, που το μόνο που σκέφτονται είναι πως να σπαταλήσουν ακόμα περισσότερα έντοκα δανεικά. Αν αύριο το πρωί αποφασιστεί από τους Πιστωτές μας, να σταματήσει η Πολιτεία να αμείβει τους αιρετούς, όποιοι και αν είναι αυτοί, απλώς να τους δικαιολογεί κάποια έξοδα μετακίνησης, όπως το επιβάλλει η ίδια η πολιτεία στις Πιστοποιημένες Εθνικές Ενώσεις Καταναλωτών, θα βλέπαμε πια είναι τα παλληκάρια!!! Θα βλέπαμε όλες τις θέσεις να τις καταλαμβάνουν άνθρωποι της προσφοράς και της κοινωνικής εργασίας, και οι σημερινοί είτε 300 της Βουλής είναι αυτοί, ή Καλλικρατικοί, αν θα πλησίαζαν ποτέ σε θέσεις “προσφοράς” από φύγει φύγει.. Αλλά ζούμε σε ένα Πολιτικό Σύστημα των κλεφτών, των βολεμένων, των κουμπάρων, που στόχος τους είναι, να αποψιλώσουν όσο ακόμα μπορούν το εισόδημα των μισθωτών, των χαμηλοσυνταξιούχων, και παίρνουν και ύφος από την καρέκλα που εμείς τους κάτσαμε, να σε κοιτάζουν και λοξά, σαν να τρως από το δικό τους έσοδο.
    Επιβάλλεται εδώ και τώρα αλλαγή πλεύσης, και αν δεν την αλλάξουν εκείνοι που αρέσκονται ως Δράκουλας των Καρπαθίων, να πίνουν και την τελευταία σταγόνα του εισοδήματος του κάθε φτωχού βιοπαλαιστή, θα την αλλάξει ο ίδιος λαός. Δεν πάει άλλο, τα δανεικά έχουν χρονοδιάγραμμα και ο λαός δεν αντέχει άλλο το ξεζούμισμα στο όνομα της στυμμένης Νομοθεσίας, διότι όλοι ξέρουμε ότι Νόμοι υπάρχουν αλλά μόνο στον αδύνατο βρίσκουν εφαρμογή, όπως η παροιμία λέει “η μύγα στο αδύνατο κρέας κολλάει”.
    H Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών
    Περιφέρειας Κρήτης

  2. Γιάννης Στεφανογιάννης, συγγραφέας, αρθρογράφος, μοριακός ερευνητής σχολίασε:

    April 3rd, 2011 at 07:53

    Καλημέρα Γιάννη.
    Δεν μπορεί παρά να έχεις απόλυτο δίκιο. Ξέρουμε, όμως, όλοι καλά ότι ούτε οι έχοντες θα πληρώσουν, ούτε οι βουλευτές, ούτε και ο αριθμός τους θα μειωθεί ποτέ, γιατί αλλιώς θα χάσουν τις δουλειές τους αμέτρητοι γλοιώδεις παρατρεχάμενοι…

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com