Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ: Προϊόντα και έργα τέχνης για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Η αγορά αγάπης των Χριστουγέννων από το Σύλλογο γυναικών της Καντάνου καθιερώθηκε να γίνεται στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου στα Χανιά, με πλούσια διάθεση σε είδη τροφίμων, γλυκισμάτων και έργων τέχνης, φτιαγμένα με μεράκι από τη νοικοκυροσύνη των άξιων και δραστήριων γυναικών, μελών του Συλλόγου της μαρτυρικής κωμόπολης Καντάνου Σελίνου Χανίων.

 

Γυναίκες της Καντάνου στον χώρο της έκθεσης.  


Πρόεδρος του Συλλόγου είναι η κα Σταματίνα Δαμιανάκη που κρατά το…τιμόνι του Συλλόγου για πάρα πολλά χρόνια έχοντας την αγάπη όλων των μελών. Σε δήλωση της, τόνισε τα εξής: Σήμερα γίνεται ένα παζάρι αγάπης γεμάτο ζεστασιά για κάποιους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και η διοργάνωση γίνεται από το Σύλλογο των γυναικών της Καντάνου, οι οποίες, όπως και οι περισσότερες γυναίκες του Σελίνου φημίζονται για την αξιοσύνη τους. Ελπίζουμε να έχουμε ανταπόκριση από τον κόσμο όπως και όλες τις προηγούμενες χρονιές που μας τιμά με τη συμμετοχή του και μέχρι το μεσημέρι να έχουν διατεθεί όλα τα είδη που έχουμε φέρει. Από γλυκά φτιάξαμε κουραμπιέδες, ξεροτήγανα, φοινίκια και γλυκά του κουταλιού σε βαζάκια. Στα ζυμαρικά έχουμε τις νοστιμότατες χυλοπίτες και τον τραχανά, ενώ από χειροτεχνίες και είδη δώρων πάρα πολλά πράγματα. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς με το μεγαλύτερο μέρος για ενίσχυση του Ανουσάκειου Θεραπευτηρίου καθώς επίσης και στα Σχολεία της Καντάνου. Ο Σύλλογος μας έχει πάνω από (100) εκατό ενεργά μέλη και μαζί με άλλες γυναίκες της κωμόπολης και της περιοχής δραστηριοποιείτε στην παραγωγή τοπικών προϊόντων. Οι  άριστες σχέσεις μεταξύ των μελών και του Διοικητικού Συμβουλίου αποτέλεσαν την προϋπόθεση να γίνει από χρόνια γνωστή η δραστηριότητα και οι αξίες μας στην ευρύτερη κοινωνία και όχι μόνο. Ως πρόεδρος του Συλλόγου εκφράζω και δημόσια τις ευχαριστίες μου στον θαυμάσιο και άξιο γυναικείο πληθυσμό μας. Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά να περάσουμε όλοι και πάντα να αισιοδοξούμε για το μέλλον βοηθώντας όπως μπορεί ο καθένας τον τόπο του”.

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com