Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Φίλοι από τη Σίφνο στα Χανιά


Τι κι αν πέρασαν πάνω από τρεις δεκαετίες από τότε που έφυγα από τη Σίφνο για να υπηρετήσω άλλα δύο όμορφα χρόνια στη γειτονική της Σέριφο. Η φιλία με τον κόσμο σε όλους τους τόπους όπου διατάχθηκα να υπηρετήσω παραμένει διαχρονική. Οι φωτογραφίες αυτές είναι από την επίσκεψη φίλων από τη Σίφνο, του κ. Αντώνη Θεολόγου με την σύζυγό του κα Μαργαρίτα και της παρέας του με τον κ. Δημήτρη Γαιτάνο και τη σύζυγό του κα Ευτυχία που ήρθαν στα όμορφα Χανιά μας.   

Θαυμάσια πήλινα σκεύη της Σίφνου από τα χέρια έμπειρων αγγειοπλαστών, όπως του Αντώνη Καλογήρου, του Γιάννη Ποδότα, του Φραντζέσκου Λεμονή και τα νόστιμα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο του φίλου και παλιού γείτονα Γιάννη Γεροντόπουλου καθώς και το φημισμένο «μεθυστικό» τυρί μανούρα που παράγουν οι κτηνοτρόφοι Φραγκίσκος Πατριάρχης, Γεώργιος Σταυριανός, Μανώλης Τρούλος και Στάθης Κουλούρης. 

Εδώ θα δείτε άλλο ένα ωραίο και συγκινητικό θέμα από τη Σίφνο. 

https://eparxiakofos.gr/%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%8C%CF%81%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CF%83/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com