Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων στο Ακρωτήρι Χανίων

 

 
Σήμερα το βράδυ λίγα λεπτά μετά τις 10 σημειώθηκε σύγκρουση τριών οχημάτων στον κεντρικό δρόμο για τον αερολιμένα λίγα μέτρα πριν από την είσοδο του στρατοπέδου του Πεδίου Βολής.  Τ’ αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά, ευτυχώς – σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε – ελαφρά είναι οι δύο εκ των τριών οδηγών, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Παραθέτουμε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το σημείο της σύγκρουσης το οποίο παρέμεινε αποκλεισμένο για αρκετή ώρα μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και να μετακινηθούν τα οχήματα από τις εταιρείες οδικής βοήθειας.  Το Τμήμα Τροχαίας Χανίων ενεργεί προανάκριση.

 Ο οδηγός του πάνω αυτοκινήτου… εμβόλισε το προπορευόμενο του όχημα (κάτω χρώμα πράσινο), το οποίο είχε σταματήσει ανάβοντας φλας για να στρίψει αριστερά σε διπλή διαχωριστική γραμμή.

 Η οδηγός του άσπρου οχήματος που ερχόταν αντίθετα με κατεύθυνση τα Χανιά δεν έπαθε τίποτα, αλλά το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

 

Χανιώτικα νέα Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 σελίδα 65.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com