Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Προετοιμασία για το γλέντι των φοιτητών από την Κρήτη που σπουδάζουν στο Μεσολόγγι

 
Φοιτητές και φοιτήτριες από όλη την Κρήτη μέλη του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Ι.Π. Μεσολογγίου ετοιμάζουν  από τώρα το μεγάλο κρητικό ξεφάντωμα με το γλέντι τους το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου. Για τις ετοιμασίες που κάνουν, μας μίλησε ο Χανιώτης πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Παπαχρήστος, υπογραμμίζοντας τα εξής: “ Να σημειωθεί πως εκπροσωπούμε όλη την Κρήτη αφού από όλους τους Νομούς υπάρχουν φοιτητές. Την όμορφη βραδιά θα πλαισιώσει το μουσικό παραδοσιακό συγκρότημα του Μανώλη Κουργιαντάκη και θα χορέψει το χορευτικό του Συλλόγου μας. Κάθε νεότερη πληροφορία θα την αναρτάμε στην ιστοσελίδα μας στο facebook

https://www.facebook.com/events/255358441211512/ ”.

 

Ένα σχόλιο

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

    Κύριε Κάκανε,

    Για την προβολή του γλεντιού στο Επαρχιακό φως, που θα κάνει ο Σύλλογος μας εκφράζουμε εγκάρδιες ευχαριστίες και σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην χοροεσπερίδα μας. Ευχαριστίες εκφράζουμε και στον καλό φίλο και συμφοιτητή μας Γεώργιο Νικηφοράκη που αποφοίτησε από τη Σχολή για την δράση του ως μέλος του Δ.Σ. και του ευχόμαστε καλή τύχη στη ζωή του. Καλή Καθαρή Δευτέρα να περάσετε και καλή Σαρακοστή.
    Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
    Ο πρόεδρος του Συλλόγου
    Γιώργος Παπαχρήστος

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com