Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ο Καλλικράτης…ξεψυχά! Σε συμβολική κατάληψη και το Δημαρχείο του Πλατανιά Χανίων

 

Με συμβολικές καταλήψεις από το προσωπικό παρέμειναν σήμερα κλειστά τα περισσότερα Δημαρχεία των Χανίων, μεταξύ αυτών και του Πλατανιά με το προσωπικό να έχει κατεβάσει τα… ρολά από το πρωί στις 10 έως στις 1 μ.μ. 


Στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου, ήταν ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Μιλώντας στα «Χ.Ν.» ο αντιδήμαρχος Μανώλης Σολιδάκης επεσήμανε ότι: « συμφωνώ με τις κοινητοποιήσεις και κατά την άποψη μου πρέπει να δυναμώσουν γιατί δεν είμαστε σε καθόλου καλό δρόμο ειδικά εμείς ως Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αν δεν σηκώσουμε σημαία επανάστασης, ακριβώς όπως το λέω στην κυριολεξία, σε λίγο όλος ο κόσμος έχει μάθει πλέον ότι οι Δήμοι θα κλείσουν, θα κάνουνε στάση πληρωμών. Είμαστε μαζί με τους υπαλλήλους και τώρα και πάντα και σε κάθε τους κινητοποίηση. Ο δήμαρχος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή εδώ αλλά είναι σύμφωνος και τον αναπληρώνω εγώ”.  

Από την πλευρά των εργαζομένων η Μαρία Περογιαννάκη δήλωσε: “Σήμερα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ξεκινάμε πάλι μια μικρή κοινητοποίηση αυτή τη φορά με πανελλαδική κατάληψη από τις 10 μέχρι τη 1 το μεσημέρι για ν’ αντισταθούμε στα καινούργια μέτρα και τις μειώσεις των μισθών μας, για τις απόλυσεις των συναδέλφων μας και για τη διάλυση γενικότερα των ΟΤΑ. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα μπορούσαμε να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα συμμετέχοντας όλοι στην κοινητοποίηση γιατί σήμερα εμείς είμαστε εδώ και αύριο όπως και άλλοι συνεδάλφοι μας μπορούμε να χάσουμε τη δουλειά μας”.  

 

 Στιγμιότυπα από την συμβολική κατάληψη.  

 
Για ενημέρωση των νέων και υπενθύμιση των παλιών παραθέτουμε την παρακάτω εικόνα από την ωραία περίοδο με  τους Νομούς και τις επαρχίες…

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com