Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Να σεβαστούμε τους νεκρούς ήρωες στην αυριανή εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου 1821

 
Πλησιάζουν οι ώρες απονομής τιμών στην εθνική μας εορτή και οφείλουμε σαν λαός να σεβαστούμε όλες τις τελετές στην χώρα χωρίς έκτροπα και συλλήψεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθούν αυτοδικίες από έλλειψη σεβασμού με εξύβριση έργω και λόγω προς τους επισήμους. Δεν είναι οι παρελάσεις τόπος εκτόνωσης αλλά, επαναλαμβάνουμε, σεβασμού προς όλους εκείνους που θυσίασαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Με τη σημαία στα σπίτια μας να κυματίζει και την ψυχή μας γεμάτη ελπίδα να κάνουμε μια άλλη αρχή προς όφελος του τόπου και των παιδιών μας.


Η εθνική σημαία της Ελλάδας περιέχει εννέα ισοπαχείς, οριζόντιες και εναλλασσόμενες λευκές και κυανές παράλληλες λωρίδες. Μέσα σε ένα κυανό τετράγωνο στο πάνω προσίστιο μέρος, υπάρχει ένας λευκός ισόκερος σταυρός. Οι εννέα λωρίδες αντιστοιχούν σε κάθε γράμμα ξεχωριστά, από τη λέξη “ελευθερία”. Επίσης είναι τόσες όσες και οι συλλαβές του “Ελευθερία ή Θάνατος”. Ο σταυρός συμβολίζει το επίσημο θρήσκευμα της χώρας, τον χριστιανισμό.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com