Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Μπάλος Κισάμου – Κόκκινο Χωριό Αποκορώνου – Βολεώνες Ρεθύμνου

Προβολή του Μπάλου σε Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο. Στο Κόκκινο Χωριό του Αποκόρωνα ντόπιοι και Ευρωπαίοι ζουν αρμονικά. Βολεώνες, ένα πανέμορφο χωριό στο Ρέθυμνο.

 

 

 

Περισσότερα για τον Μπάλο θα δείτε εδώ: 

https://eparxiakofos.gr/%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%B1/

 


Παλιές φωτογραφίες της δεκαετίας του 1970 από την μόνιμη παρέα του Μπάλου με πρωτοψαρά τον Θεόδωρο Ναξάκη και φωτογράφο τον ορειβάτη Τάσο Πρωτοψάλτη.  Ήταν μια χρυσή περίοδος  – όπως μας είπε ο φωτογράφος – για να συνεχίσει, τονίζοντας τα εξής: ” Η λιμνοθάλασσα ήταν γεμάτη από όστρακα και όλη η θαλάσσια περιοχή είχε άφθονο ψάρι.  Δρόμος δεν πήγαινε ακόμα και ούτε τα καραβάκια είχαν  αρχίσει να μεταφέρουν κόσμο. Μας άρεσε η φυσική ζωή και το περπάτημα. Περάσαμε πολύ όμορφα και αγαπημένα”.

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com