Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών στο Δημαρχείο Χανίων τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας


 
 Την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη επέλεξε ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» για να τιμήση με την παρουσία του το Δημαρχείο Χανίων, όπου, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα η προσέλευση εθελοντών ήταν σημαντική σε αριθμό και προσερχόταν συνεχώς για να δώσουν, άλλοι για πρώτη φορά και άλλη για πολλοστή, το αίμα τους σε συνανθρώπους μας οι οποίοι το έχουν ανάγκη. Στην είσοδο του Δημαρχείου ένας ηλικιωμένος ενεθάρυννε μαζί με τις γυναίκες μέλη του Συλλόγου εθελοντών τους περαστικούς πολλοί των οποίων αποφάσιζαν στη στιγμή να κάνουν αυτή την καλή πράξη δίνοντας λίγη ποσότητα από το αίμα τους για να σωθεί ο ασθενής και να χαμογελάσει στη ζωή. “ Θα δώσω σήμερα για Τρίτη φορά στη ζωή μου αίμα και αισθάνομαι υπέροχα που κάποιος συνάνθρωπος μας, ασχέτως πως δεν τον ξέρω, θ΄ανακουφιστεί”, υπογράμμισε η Αφροδίτη Καντεράκη.  Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για την ανάγκη πολλαπλασιασμού των εθελοντών αιμοδοτών. Εκ μέρους του Συλλόγου, η πρόεδρος εθελοντών Νομού Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» Δέσποινα Ροδουσάκη δήλωσε: “ Έχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά και στόχος μας για σήμερα επειδή είμαστε σε συνεργασία με την Ιντεραμέρικαν και το Δήμο Χανίων είναι να περάσουμε τις εκατό φιάλες αίματος.

 

 Στην κεντρική πόρτα του Δημαρχείου μέλη του Συλλόγου μοιράζουν φυλλάδια ενημερώνοντας τους περαστικούς.  

 

 Στη μέση η πρόεδρος Δέσποινα  Ροδουσάκη, αριστερά είναι ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου αιμοδοτών Χανίων Ιωάνης Δερμιτζάκης ενω δεξιά είναι ο Στάθης Λουραντάκης περιφερειακός διευθυντής πωλήσων  στην Ιντεραμέρικαν, που μας είπε:  “Η Αιμοδοσία είναι η κορυφαία μορφή εθελοντισμού και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής συνθήκης της Ιντεραμέρικαν”.

 

 


Εθελοντές και ενθουσιασμός σε ώρα χαλάρωσης. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με αυτή την αιμοδοσία ο υπεύθυνος γιατρός της κινητής μονάδας.    

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com