Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Κλειστά και σήμερα τα Δημαρχεία

 

 
Τα εσωτερικά της χώρας αντί να βελτιωθούν – όπως έπρεπε – με τόσους φόρους σε βάρος της μεσαίας τάξης και των συνταξιούχων, γίνονται όλο και ποιο χειρότερα με αποτέλεσμα να συμβεί και αυτό με διαμαρτυρόμενη τώρα και την Αυτοδιοίκηση. Οι Δήμοι δεν έχουν χρήματα για ν’ ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Ερωτώ λοιπόν, ως πολίτης, αλλά και αγωνιστής υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου από χρόνια: Κύριοι δήμαρχοι όταν θέσατε τις υποψηφιότητες σας είχατε διαβάσει το νομοσχέδιο  «Καλλικράτης”, που εμπνεύστηκε ο εξωκοινοβουλευτικός “πολιτικός αστέρας” Γιάννης Ραγκούσης;  Ναι ή όχι;

“Η Αυτοδιοίκηση βρίσκεται σε αναβρασμό τις τελευταίες ημέρες καθώς αρκετοί Δήμοι – και στην Κρήτη – βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση, γεγονός που δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργία τους”, αναφέρουν, μεταξύ άλλων , σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012 τα «Χ.Ν.» σελίδα 7.


Το κράτος κατάφερε να ξεγελάσει εκατοντάδες ανθρώπους και ορίστε σήμερα τι συμβαίνει. Τι πρέπει, όμως, να γίνει για ν’ ανακάμψει η οικονομία; Δυστυχώς, το… καλάθι, αυτός ο εθνικός κουμπαράς δεν έχει πάτο, τον έχουν ροκανίσει από χρόνια οι πονηροί και βολεμένοι κόλακες του διεφθαρμένου κατεστημένου. Το γνωρίζουν οι πολιτικοί όπως το γνωρίζει και ο σημερινός πρωθυπουργός από τότε που ήταν πρόεδρος της «Πολιτικής Άνοιξης». Αντί, λοιπόν, ν’ αντισταθεί, σιωπά με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το διαχρονικό κλέψιμο.  Πάνω από 55 χρόνια κυκλοφορούν παράνομα και συνεχίζουν  την τακτική αυτή όλα τα κρατικά οχήματα και μέσα σε αυτά τώρα και της Αυτοδιοίκησης χωρίς να ξεσηκωθεί κανένας επώνυμος να καταγγείλει τη διαφθορά. Το έκανε, όμως, ο γράφων, αλλά αντιμετώπισε την εκδικητική μανία των ισχυρών του συστήματος. Οι παλιοί αναγνώστες  γνωρίζουν τις άδικες διώξεις που δεχόμουν τον καιρό που ήμουν ένστολος…  Οι νέοι αναγνώστες μπορούν να πληροφορηθούν περισσότερα διαβάζοντας το βιογραφικό μου, πολιτικά άρθρα και συνεντεύξεις που υπάρχουν σε αντίστοιχες κατηγορίες στο Επαρχιακό φως.

 

Περισσότερα θα διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ: 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com