Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η επόμενη Βουλή με άλλα πρόσωπα και με 50% μειωμένες αποδοχές


Χάθηκε η ντροπή, το φιλότιμο και ο πατριωτισμός από όλους σχεδόν τους νεοέλληνες πολιτικούς οι οποίοι τελικά αποδεικνύονται κάθε μέρα όλο και περισσότερο κατώτεροι των περιστάσεων, μηδενικά. Μα το πιο θλιβερό, όμως, σε όλη αυτή την τραγωδία που βιώνει στο σύνολό της η φτωχολογιά, είναι που τα κόμματα τους εξακολουθούν να έχουν… ανθρώπους να τους χειροκροτούν και να τους ψηφίζουν. Η Ελλάδα πρέπει να σωθεί και για να συμβεί αυτό το… θαύμα με τόσα δεινά που έχουν συσσωρευτεί, απαραίτητο είναι να υπάρξει μια διαφορετική καινοτόμος εθνική προσπάθεια με πατριώτες που θα κατέβουν υποψήφιοι στις εκλογές έχοντας αυτοσκοπό το νοικοκύρεμα της δημόσιας διοίκησης για ν’ ανθίσει η οικονομία στο κράτος  και δίνοντας την υπόσχεση «συμβόλαιο» ότι εφόσον εκλεγούν, η αμοιβή τους να μην είναι μεγαλύτερη του 1/2 των αποδοχών που εισπράττουν σήμερα οι βουλευτές, οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός.

…………………..

 
Μία από τις συνεντεύξεις μου στα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης.

https://eparxiakofos.gr/%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-6-%CE%BD%CE%BF%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com