Ανακοίνωση

Εθνικό φιλότιμο για να σωθεί η χώρα!

Διαβάζοντας  σήμερα 2 Ιανουαρίου 2012 στον ηλεκτρονικό Τύπο πληροφορηθήκαμε την κοινή δήλωση του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και του υπουργού εξωτερικών κ. Σταύρου Δήμα ότι πρέπει “ να βάλουμε όλοι πλάτη να ορθοποδήσει η χώρα”, κατά τη συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.  Επιτέλους, λοιπόν, αποφάσισαν  οι καλά οικονομημένοι από την πολύχρονη πολιτική θητεία με τους παχυλούς μισθούς να συνεισφέρουν στην οικονομία. Δεν διευκρίνισαν, όμως, τον τρόπο αλλά μια και το πήραν απόφαση πώς δεν είναι σωστό να πληρώνει τα δικά τους λάθη και παραλείψεις η φτωχολογιά, ελπίζουμε να δούμε σημαντικές παραχωρήσεις.

 

Η πρόσφατη συνέντευξή μας:  http://eparxiakofos.gr/?p=6166

Ένα σχόλιο

  1. DEPYS IRON SERVICE

    Να βγάλει το κοστούμι ο Παπούλιας, να δέσει στη μέση του τη φαρδιά ζώνη και να ξεκινήσει πρώτος να σηκώνει τα βάρη της οικονομικής κρίσης….μετά θα ακολουθήσουμε κι εμείς!!!!!!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com