Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Απεργίες, πορείες, καταλήψεις και…. ζήτω ο αναχρονισμός!

 
Κι ενώ η χώρα μετά δυσκολίας αναπνέει από τον βρόγχο που τις πέρασαν στο λαιμό οι δανειστές, η κυβέρνηση, τα κόμματα και δυστυχώς ο ταλαιπωρημένος λαός αδιαφορούν για το εσωτερικό νοικοκύρεμα του κράτους. Ο πρωθυπουργός με τους ετέρους που στηρίζουν την κυβέρνηση του φροντίζουν για να παίρνουν δανεικά με όποιους όρους και η αξιωματική αντιπολίτευση με τα υπόλοιπα κόμματα να… φωνασκούν δίχως αποτέλεσμα και δίχως να νοιάζονται για την πολλαπλή διαχρονική απάτη που συνεχίζει… ακάθεκτα να έχει ισχύ με αναχρονιστικά και γραφειοκρατικά νομοθετικά διατάγματα καταχωνιασμένα στα αρχεία. Έτσι, όμως, είναι σαν να λέμε ζήτω ο αναχρονισμός και το  εκ των έσω κλέψιμο που γίνεται τώρα και πολλές δεκαετίες!

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές από τη συνεχιζόμενη κατάληψη του Δημαρχείου Χανίων…


 

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ:

Εξακολουθούν να κυκλοφορούν πάνω από 50 χρόνια παράνομα χωρίς ουσιαστικό έλεγχο στην κίνηση τους, στον εφοδιασμό καυσίμων, στα σέρβις – επισκευές και στις εκτός έδρας αποζημιώσεις… Είναι η πιο αισχρή διαχρονική απάτη στα χρονικά!!!

Περισσότερα θα διαβάσετε εδώ:

https://eparxiakofos.gr/%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%cf%83%cf%85%ce%b3%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com