Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ανεξάρτητος πλέον ο Ηρακλειώτης βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ιωάννης Μιχελογιαννάκης

 


Άργησε, αλλά έπραξε κατά την κρίση του το αυτονόητο ο Ηρακλειώτης βουλευτής Ιωάννης Μιχελογιαννάκης με παραίτηση από τη ΔΗΜΑΡ με την  οποία εκλέχτηκε στις εθνικές εκλογές. Οι ευθύνες, όμως, με αυτή την απόφαση -παρά του ότι δεν ψήφισε την καταδίκη του φτωχού λαού με τα μνημόνια- δεν φεύγει ολότελα  αφού δεν τον είδαμε μέχρι σήμερα να χτυπά τη γροθιά του στο… μαχαίρι κατά της κρατικής διαφθοράς. Το κράτος πριν από όλα αυτά τα μέτρα, είχε υποχρέωση να διαμορφώσει μια υγιή δημόσια διοίκηση. Με τον πάτο, δυστυχώς, του καλαθιού της εθνικής οικονομίας… ποντικοφαγωμένο όσα και να πέσουν μέσα, οι διαχρονικά  επιτήδειοι θα τα εξαφανίζουν.

Να δούμε επιτέλους έναν βουλευτή να δηλώνει ότι παραιτείται από το 50% της βουλευτικής αποζημίωσης και να δουλέψει προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος για να καθαριστεί ο… στάβλος του Αυγεία, όπως κατάντησαν την Ελλάδα και όχι μοναχά με μια άνευ ουσίας ανεξαρτητοποίηση!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com