Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Ένας αυτοδίδακτος καταπληκτικός τεχνίτης Καραγκιοζοπαίχτης στο περιθώριο… (Βίντεο)

Για την τέχνη του θεάτρου σκιών και τον αυτοδίδακτο τεχνίτη Ανδρέα Ματινέλη, καραγκιοζοπαίχτη από την όμορφη γειτονιά Παληκαριανά στο Κακοδίκι Σελίνου Χανίων αναφερθήκαμε και στο παρελθόν με σκοπό η περίπτωση του να γίνει γνωστή ώστε οι φορείς της περιοχής να βοηθούσαν έναν άνθρωπο φτωχό για να μπορούσε να καταφέρει να κάνει τ’ όραμα του πραγματικότητα. Δυστυχώς, όμως, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε με αποτέλεσμα ο Ανδρέας να μας στείλει επιστολή  κάνοντας έκκληση προς κάθε κατεύθυνση να τον βοηθήσουν προσφέροντας του τη δυνατότητα να ασκήσει επιτέλους το καλλιτεχνικό του ταλέντο. “Με πόνο ψυχής γράφω αυτές τις σειρές ελπίζοντας στο Θεό και στους καλούς ανθρώπους να με βοηθήσουν. Μπορώ και θέλω να προσφέρω σε παιδιά και μεγάλους ψυχαγωγία στο είδος αυτό για το οποίο από μικρό παιδί έχω αγαπήσει και ασχολούμαι καθημερινά εξασκούμενος και ζωγραφίζοντας για να περνώ την ώρα μου…”, γράφει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο Ανδρέας αφήνοντας το τηλέφωνο του, που είναι: 28230 22329.

Εμείς τον επισκεφτήκαμε προχθές στο χωριό, βιντεοσκοπώντας φωνητικά πλάνα μιμούμενος τέλεια ακόμα και επώνυμα πρόσωπα, τα οποία σατιρίζει ενώ χειρίζεται τις φιγούρες του θεάτρου σκιών τις οποίες ζωγραφίζει μόνος του. 

 

 

Χανιώτικα νέα Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 σελίδα 22.

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com